Аваков анонсував жорсткіші обмеження, наполягає на "повному карантині"

Аваков анонсував жорсткіші обмеження, наполягає на "повному карантині"
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що найближчими днями обмежувальні заходи у зв'язку з коронавірусом COVID-19 стануть значно жорсткішими і наполягає на введенні "тотального карантину".
Джерело: Аваков у Facebook
Пряма мова: "У країні вже введені обмежувальні заходи. Вони будуть значно жорсткішими найближчими днями – це продиктовано необхідністю! Це потрібно робити!".
"Потрібно виграти час, щоб зараз не піддавалися хворобі якомога більше українців. Кожен день не позамежної напруги нашої перехідної, кульгаючої медичної системи – важливий!
І тому – тотальний повний карантин – моя позиція, про яку хочу просити кожного з вас і буду наполягати на ньому, згідно з моїми повноваженнями в органах влади.
На даний момент у країні мають працювати тільки критично необхідні суб'єкти господарювання, незалежно від форм власності!
Підприємства критичної промислової інфраструктури – інші повинні бути закриті, і люди повинні бути вдома на карантині. Не звільнені, не відправлені за свій рахунок – на карантині! – про збитки і компенсації подумаємо і вирішимо пізніше, коли виживемо!
Повинна бути проведена мобілізація ресурсів підприємств, організацій і установ та здійснено переорієнтацію окремих підприємств на виробництво необхідної продукції, такої як медпрепарати, обладнання.
Людям не виходити з дому, крім крайньої необхідності – це повинно стати жорстким правилом у найближчі дні! Заради тисяч і тисяч життів!
Уряд, президентський штаб готує такі варіанти для вирішення. Моя позиція зробити це якомога раніше".
Деталі: Аваков зазначив, що "зараз немає" жорсткого обмеження на переміщення громадян і штрафів за порушення цього обмеження.
Однак він попросив керівників компаній і підприємств, які не є критично важливими, перевести працівників на віддалений режим роботи і режим карантину.
Пряма мова: "Громадським транспортом зараз повинні користуватися медики, військові, правоохоронці, аптекарі, рятувальники, продавці продуктових магазинів і співробітники комунальних служб і систем життєзабезпечення. Решта – не виходити з дому!"

Related

Політика 2978659936359178208

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item