В аеропорту Бориспіль у чоловіка виявили коронавірус

В аеропорту Бориспіль у чоловіка виявили коронавірус
У чоловіка виявили коронавірус при перевірці в аеропорту Бориспіль

Напередодні в Україну в'їхали понад 15 тисяч людей. В одного з українців, які повернулися, виявили COVID-19.

Понад 22 тисячі осіб перетнули український кордон за попередню добу, з них в Україну в'їхало понад 15 тисяч. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби в понеділок, 23 березня.
При цьому понад 13 тисяч українців повернулися додому з-за кордону. В одного з них експрес-тест на коронавірус показав позитивний результат.
Чоловік в'їжджав в Україну через пункт пропуску Бориспіль. При оформленні на приліт пасажирів одного з авіарейсів, він поскаржився на погане самопочуття. Тоді чоловікові провели експрес-тест, який показав позитивний результат і підтвердив захворювання на коронавірус. Хворого відразу доставили в інфекційне відділення лікарні.
Сьогодні прикордонники очікують два евакуаційних поїзди - з Польщі та Латвії. Оформлення поїзда Перемишль-Київ будуть здійснювати у Львівській області, а поїзд Рига-Київ будуть оформляти в Києві.
У зоні ООС прийняті окремі рішення щодо перетину лінії розмежування в обох напрямках майже 100 громадянами, а адмінмежу з Кримом вчора перетнули 215 осіб.
Нагадаємо, що раніше Держприкордонслужба показала на відео тонни контрабандних масок у Борисполі. В одному з терміналів аеропорту прикордонники виявили товари протиепідемічного призначення.
Також повідомлялося, що аеропорт Бориспіль закрив ще один термінал. Станом на вечір 22 березня в Україні зафіксовано 73 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, в тому числі три летальних.

Related

Події в Україні 6512037055458837072

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item