У США через епідемію зростає попит на зброю

У США через епідемію зростає попит на зброю
Один з інтернет-магазинів повідомив про збільшення виручки на 309%

Збільшення продажу зброї відбувається, оскільки поліцейські департаменти змушені скорочувати операції через новий спалах коронавірусу

 
У США зафіксували значне зростання продажів вогнепальної зброї на тлі поширення коронавірусу. Про це повідомляє телеканал ABC.
 
Люди шикуються в чергу біля збройових магазинів, або купують зброю через інтернет. Наприклад, в лютому інтернет-магазин ammo.com повідомив про збільшення виручки на 309% і зростання транзакцій на 222%. Бізнес-група називає ці продажі "безпрецедентними".
 
У Вірджинії, за інформацією поліції, яка перевіряє особисті дані потенційних власників зброї, кількість запитів на купівлю в січні зросла на 86%, порівняно з січнем 2019 року.
 
Ця тенденція продовжилася в лютому, коли поліція повела перевірку біографій 64 тис. бажаючих купити зброю. У лютому минулого року ця цифра дорівнювала 39 300 людям. А в березні у штаті Вірджинія цей показник становив 35 383 особи, що на 10 тис. більше, порівняно з минулим роком.
 
Згідно з підрахунками поліції Пенсільванії, тільки за один день 17 березня в цьому штаті перевірки біографії пройшли 4,3 тис. осіб, а цього ж дня минулого року такі перевірки знадобилися тільки 1,3 тис. американцям.
 
 
Поліція в штаті Колорадо, своєю чергою, повідомляє про зростання перевірок удвічі за тиждень з 16 березня. Якщо протягом цього періоду в 2019 році поліцейські цього штату провели 7 тис. перевірок біографій бажаючих купити зброю, цьогоріч їх кількість досягла 14 тис.осіб.
 
Збільшення продажу зброї відбувається у зв'язку з тим, що поліцейські департаменти змушені скорочувати операції через спалах коронавірусу.
 
Раніше повідомлялося, що США увійшли в трійку лідерів за ураженням COVID-19. Всього в світі було зафіксовано понад 307 тисяч випадків коронавірусу і 13 тисяч смертей.
 

Related

Події у світі 2838673325455885630

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item