В Одесі спалили автомобілі компанії Київхліб

В Одесі спалили автомобілі компанії Київхліб
В Одесі згоріли два авто Київхліба

Компанія пов'язала підпал із коронавірусом і звинуватила конкурентів. Також збиток оцінюють майже у два млн грн.

Найбільший столичний виробник хліба і хлібобулочних виробів компанія Київхліб заявляє про підпал своїх двох брендованих автомобілів Mercedes-Benz Sprinter в Одесі. Про це повідомила прес-служба компанії.
За їхніми словами, в результаті підпалів повністю знищені два автомобілі, підприємству завдано збитків майже на два млн грн. За фактом відкрито кримінальне провадження.
"Ми пов'язуємо підпал автомобілів з недобросовісною конкуренцією на ринку хлібобулочних виробів Одеси. Така ситуація для нас неприпустима. Адже наша компанія підтримує тільки цивілізовані методи економічної конкуренції і ми завжди відкриті до співпраці", - сказано в повідомленні.
Акцентується на тому, що злочин виглядає особливо цинічно на фоні введення загальнодержавного карантину щодо поширення коронавірусу COVID-19.
За даними компанії, тільки за перші дні карантину попит на хліб і хлібобулочні вироби зріс на третину. Тому сьогодні вкрай важливо забезпечити населення продуктами першої необхідності і не допустити паніки.
Акцентується на тому, що компанія готова приєднатися до роботи в регіональному антикризовому оперативному штабі із боротьби з коронавірусом і взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення населення Одеси хлібом і хлібобулочними виробами.
Раніше Київхліб повідомив, що під час карантину попит на хліб у Києві зріс на третину.

Related

Гаряча новина 1197292828510392210

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item