Хтось сумнівався? Главу ОПУ Єрмака зловили в зв’язках з людьми Путіна

Хтось сумнівався? Главу ОПУ Єрмака зловили в зв’язках з людьми Путіна

Главу Офісу президента України Андрія Єрмака який вважається головним переговірником з Заходом і Росією, викрили в зв’язку з Росією.
Як повідомляє програма «Схеми: корупція в деталях», він має ділові відносини з громадянином Росії, наближеним до російської владної верхівки.
Андрій Єрмак і Рахама Емануілов є співвласниками двох українських фірм: ЗАТ «Інтерпромфінанс Україна» і ТОВ «М.Е.П.», про що свідчить офіційна реєстр юридичних осіб.
Рахаміму Емануілову 70 років, він вчений, громадсько-політичний діяч і бізнесмен в Росії. Він є бенефіціаром фірми «Інтерпромторг» (Москва), яка числиться серед засновників російського «Інтерпромбанк». Ще одним акціонером цього банку є член партії «Єдина Росія», член Ради Федерації, сенатор від Камчатського краю Валерій Пономарьов. Він вважається найбагатшим сенатором Росії.
Серед членів ради директорів «Інтерпромбанк» — Іван Садчиків, який є першим заступником керівника апарату уряду Російської Федерації Сергія Приходько і фігурантом скандалу з Настею Рибкою.
Також партнер Єрмака Рахама Емануілов входить в московську громаду гірських євреїв, членом якої є однокурсник Володимира Путіна Ільгам Рагімов.
«Рахамім Емануілов — старий знайомий мого батька. Вони познайомилися, коли мій батько працював в Афганістані. Батько працював у посольстві СРСР в Афганістані: поїхав туди очолювати команду радянських фахівців з профтехосвіти. 20 років тому, в 1999 році, Рахамім Емануілов попросив мене допомогти йому зареєструвати компанію на території України, оскільки планував займатися консультаційною діяльністю з торгівлі. Я допоміг йому як юрист. Ніяка господарська діяльність через цю компанію в результаті не велася. В останній раз ми спілкувалися близько десяти років тому — я вітав його по телефону з днем ​​народження », — прокоментував розслідування сам Єрмак.

Related

Політика 7680516074431087725

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item