На Донбасі снаряд влучив у військову вантажівку

На Донбасі снаряд влучив у військову вантажівку
На Донбасі один український захисник загинув, багато поранених

Сепаратисти обстріляли позиції українських військових з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї.

На Донбасі загинув український військовослужбовець, двоє отримали поранення, четверо отримали бойові травми. Про це заявив прес-секретар Міноборони Максим Праута на брифінгу у четвер, 21 травня.
З початку доби сепаратисти тричі обстріляли українські позиції на Донбасі. На Луганському напрямку вночі окупанти випустили три міни 120-го калібру по опорних пунктах підрозділів Об'єднаних сил поблизу Кримського. На Донецькому напрямку з настанням нової доби противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї неподалік Богданівки. Вранці з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї ворог обстріляв українські позиції в районі Старогнатівки.
У результаті обстрілу з боку сепаратистів загинув один військовослужбовець ЗСУ, двоє українських воїнів поранені, ще четверо отримали бойові травми. Всі вони зараз евакуйовані до медичних установ для надання необхідної допомоги.
"Не залишаючи дії противника безкарними, підрозділи Об'єднаних сил у відповідь вели вогонь по ворожих опорних пунктах з чергових вогневих засобів. Більш детальну інформацію про події сьогоднішньої доби і втрати, завдані противнику, найближчим часом оприлюднить штаб операції", - резюмував Праута.
Раніше стало відомо про загибель командира батальйону Луганськ-1 Сергія Губанова в районі селища Трьохізбенка Новоайдарського району. Ще троє бійців отримали важкі поранення.
Потім в МВС повідомили, що командир батальйону Луганськ-1 полковник Губанов загинув під час вибуху міни, яку встановили сепаратисти.

Related

Події в Україні 7590250737169129014

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item