Дружина стрільця з озера назвала причину конфлікту

Дружина стрільця з озера назвала причину конфлікту
Наразі озвучені вже три версії трагедії

Конфлікт спалахнув через суперечки про те, що діти орендаря озера не служили в армії, каже жінка.

 
Дружина чоловіка, який розстріляв сімох людей біля ​​озера в селищі Новоселиця Житомирської області, заявила, що конфлікт стався через суперечку про службу в армії. Про це вона сказав в коментарі Сегодня в п'ятницю, 22 травня.
 
"Затримали мого чоловіка. Все це відбулося на березі ставка. Там, де випивається горілка, - завжди конфлікт. Мій чоловік - людина запальна. Він вже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив в армію", - розповіла Ольга.
 
За її словами, частина загиблих були приятелями чоловіка, які неодноразово приїздили до нього порибалити.
 
Також повідомляється, що єдиний, хто вижив у цій стрілянині, зараз перебуває на допиті.
 
У той же час, ЗМІ повідомили, що вбивство пов'язане з вимаганням за оренду ставка для лову риби. Про цю ж версію говорить брат затриманого.
 
У поліції є своя версія. Як заявила УНІАН прес-секретар ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко, причиною вбивства міг стати алкоголь.
 
Вона повідомила, що всі постраждалі - люди (віком з 1970-го до 1990 року народження) між собою були давно знайомі, підтримували відносини вже багато років.
 
"Приїхали вони до чоловіка, який їх розстріляв, ще задовго до трагедії, в ніч з 20 на 21 травня, і все було добре, тому ми не виключаємо, що саме алкоголь міг стати однією з причин розстрілу людей", - додала вона.
 
Як повідомили в МВС, внаслідок стрілянини загинуло семеро людей, один чоловік врятувався втечею, вбивцю затримали.

Related

Гаряча новина 972596973650619876

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item