У ЗСУ спалах коронавірусу

У ЗСУ спалах коронавірусу
У ЗСУ зафіксували спалах коронавірусу

За день зафіксовано 14 нових випадків COVID-19, більшість хворих - військові Тернопільського гарнізону.

 
За минулу добу коронавірус виявили у 14 українських військових. Про це повідомляє прес-служба Міноборони в неділю, 24 травня.
 
"За минулу добу зареєстровано чотирнадцять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Чотири військовослужбовці Харківського гарнізону перебувають в ізоляторі військової частини. Ще вісім військовослужбовців Тернопільського гарнізону зараз перебувають в ізольованій військовій частині і найближчим часом будуть евакуйовані в Рівненський військовий госпіталь", - сказано в повідомленні.
 
Стан хворих задовільний, відзначили в Командуванні Медичних сил ЗСУ.
 
Відзначається, що ще один військовий Житомирського гарнізону перебуває на стаціонарному лікуванні в Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь". Його стан - середньої тяжкості, військовий отримує необхідне лікування.
 
У свою чергу вдома під наглядом медичної служби лікується ще один військовослужбовець із Київського гарнізону. У нього відсутні симптоми захворювання.
 
Таким чином, станом на 24 травня в рядах ЗСУ на коронавірус хворіють 62 людини, одужав 91 пацієнт, двоє померли. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 259 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби, становить 40 осіб.
 
Нагадаємо, що напередодні в Україні підтвердили 406 випадків COVID. Загальна кількість виявлених випадків коронавірусу в Україні наближається до 21 тисячі, при цьому одужали вже понад 7 тисяч українців.
 
Також повідомлялося, що в Києві виявили 54 випадки COVID-19. Серед нових інфікованих - троє медиків. При цьому госпіталізовано 16 осіб, решта лікуються вдома, під контролем лікарів.

Related

Події в Україні 6465123631902077664

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item