Опубліковано новий рейтинг Зеленського

Опубліковано новий рейтинг Зеленського
Зеленському довіряють все менше

Президенту довіряють все менше громадян. Рівень недовіри до нього вперше перевищив рівень довіри.

Рівень недовіри до президента Володимира Зеленського перевищив рівень довіри на 10%, свідчать дані опитування, проведеного Центром Разумкова за підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна за свободу в Україні.
При цьому президент залишається політиком з найвищим рівнем довіри серед населення - 41%. Водночас рівень недовіри до президента склав 51%.
Зазначається, що українці більше не довіряють, ніж довіряють всім представленим в опитуванні політикам.
Так, рівень довіри до спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова склав 32%, а недовіри - 48%.
Главі МВС Арсену Авакову довіряють 13% і не довіряють 77%, прем'єр-міністру Денису Шмигалю - 12% і 61% відповідно. Генпрокурору Ірині Венедіктовій довіряють 8%, не довіряють 49,5%, главі Офісу президента Андрію Єрмаку - 7% і 50,5%.
Опозиційним політикам українці також не довіряють. Так, Юрію Бойку довіряють 22% респондентів, не довіряють ˗ 67%, Петру Порошенкові ˗ відповідно 17% і 77%, Юлії Тимошенко ˗ відповідно 14% і 79%.
Опитування проводилося з 17 по 24 червня методом інтерв'ю "обличчям до обличчя". Було опитано 2017 респондентів у віці від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму і окупованих територій Донецької і Луганської областей.
Нагадаємо, що раніше було опубліковано інший рейтинг довіри Зеленському. Повністю довіряють президенту тільки 13% українців, при цьому кожен другий Зеленському не довіряє.

Related

Політика 5189700759515473189

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item