Ярослав Журавель – сержант-розвідник, який 4 дні помирав під особистим контролем зеленського

Ярослав Журавель – сержант-розвідник, який 4 дні помирав під особистим контролем зеленського
Третій військовий, який загинув страшною мученицькою смертю 13 липня під Зайцевим на Донеччині від обстрілу під час спроби евакуації тіла полеглого офіцера – це сержант-розвідник 137 обмп Ярослав Журавель
Чотири дні український військовослужбовець помирав під особистим контролем Володимира Зеленського.
Вранці 22 липня ветерани російсько-української війни пікетували будівлю Вінницької ОДА через загибель пораненого військового, якого покинули на полі бою під Зайцевим на Донеччині, передає НВ.
“Сержант Ярослав Журавель – український боєць, якого кілька днів не змогли евакуювати після поранення. Його тіло забрали. Він вдома – у Дніпрі. Назвати ім’я загиблого мене просили сьогодні на пікеті під ОДА”, – написав голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов у фейсбуці.
Протестувальники вимагали від керівництва облдержадміністрації пояснень, чому пораненого військового не евакуювали, вимагали розстрілу вищого військового керівництва і розкриття ім’я Героя та нагороди його орденом “Золота Зірка” посмертно.
“Наше терпіння уривається: людину покинули як собаку. Ніхто не поворухнув пальцем, не підтягнув ні танків, ні артилерії, ніхто не намагався організувати операцію з порятунку”, – сказав один із протестувальників.


Related

Політика 5977019781782361490

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item