У США жінку вперше прийняли в "зелені берети"

У США жінку вперше прийняли в "зелені берети"
В армійському спецназі ЗС США вперше буде служити жінка

Жінка буде служити в спецназі Армії ЗС США. Її ім'я не розголошують через секретність завдань спецпідрозділу.

У США жінка вперше буде служити в спеціальному підрозділі Армії (Сухопутних сил) Збройних сил. Про це повідомляє прес-служба командування підрозділу в п'ятницю, 10 липня.
Зазначимо, що ім'я жінки не розголошується в зв'язку із секретними завданнями, які виконують "зелені берети". Напередодні вона закінчила спецкурси для вступу в лави армійського спецназу.
"Тепер ви вступаєте в лави легендарних "зелених беретів", де будете робити те, чого вас вчили: кидати виклик припущенням, ламати бар'єри, руйнувати стереотипи, вводити нововведення і досягати неможливого", - сказав командувач підрозділу генерал-лейтенант Френсіс Бодетт.
Раніше Лукашенко заявив, що жінка не зможе очолити Білорусь. Під час відвідування Мінського тракторного заводу він наголосив, що "Конституція в країні не під жінку".
Також повідомлялося, що мер Осаки заявив, що жінки не повинні ходити за продуктами. Жінки витрачають багато часу на купівлю продуктів, тому що вони переглядають різні товари і вирішують, який з них краще купити, вважає мер.

Related

Події у світі 7270109912405618046

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item