Чоловіку відмовили налити бензину - у помсту він підкинув отруйних змій

Чоловіку відмовили налити бензину - у помсту він підкинув отруйних змій
Індієць витрусив на АЗС отруйних змій з пакету.
Чоловік в індійському штаті Махараштра підкинув кількох змій на автозаправку як помсту, що співробітники не налили йому бензин в пластикову пляшку.
Поліція розшукує зловмисника, пише NDTV.
Індієць прийшов з пластиковою пляшкою на заправку і попросив налити йому бензину. Натомість отримав відмову, адже це суворо забороняють правила безпеки.
Тоді чоловік підійшов до порогу магазину і витрусив з пакета, що тримав у руках, змій. Один плазун, звиваючись, одразу сховався під меблі біля виходу. Кинувши тварин, індієць швидко зник.
Співробітникам АЗС довелося викликати змієловів. Плазунів відловили. А у поліції відкрили провадження за фактом інциденту і тепер активно розшукують "жартівника".
Повідомляється, що серед 3-х змій, яких чоловік витрусив на заправці, був один великоокий полоз (неотруйна змія, яку в Індії називають щурячою змією), та дві кобри - їх вважають найотруйнішими зміями світу.
16 липня відзначають Всесвітній День змій. Вони живуть на усіх континентах, окрім Антарктиди. Відомо понад 2600 видів, і лише чверть усіх видів – отруйні.

Related

Події у світі 5496197083944369994

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item