У центр Луцька прибули нацгвардійці зі спецтехнікою

У центр Луцька прибули нацгвардійці зі спецтехнікою
У центрі Луцька - Нацгвардія зі спецтехнікою

Бійці готуються до операції зі звільнення заручників із захопленого автобуса. Для безпеки людей прилеглу територію огородили.

 
Для звільнення заручників із захопленого автобуса в центр Луцька стягнули близько сотні нацгвардійців і спецтехніку. Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії у вівторок, 21 липня.
 
"У Луцьку, де чоловік захопив рейсовий автобус Берестечко - Краснилівка з пасажирами, близько сотні військовослужбовців і спецтехніка Національної гвардії України беруть участь у спецоперації зі звільнення заручників. Це військовослужбовці патрульних підрозділів місцевої військової частини і кілька штурмових груп спецпідрозділу Нацгвардії Омега", - сказано в повідомленні.
 
Відзначається, що для безпеки громадян гвардійці оточили територію і здійснюють заходи щодо запобігання можливих деструктивних дій, спрямованих на погіршення ситуації. Рух транспорту і людей у центрі міста повністю перекрито.



Нагадаємо, що раніше ЗМІ повідомили про ультиматум загарбника заручників. Одна із заручниць повідомила журналістам, що терорист дав півгодини і зажадав відеозвернення Зеленського.
 
Також повідомлялося, що СБУ визнала захоплення в Луцьку терактом. Служба безпеки почала розслідування захоплення за статтею Тероризм. Поліція щось передала в автобус.

Related

Події в Україні 3228228771445051198

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item