Колишній нардеп Жванія регулярно літає до Москви

Колишній нардеп Жванія регулярно літає до Москви
Колишній народний депутат Давид Жванія регулярно літає до Москви через Мінськ та Ригу. 
Про це повідомляє "Україна молода". Видання публікує графік перельотів Жванії, який має в розпорядженні редакція УМ. Він свідчить, що протягом останніх років регулярно, один-два рази на місяць Давид Жванія літає на кілька днів до Москви.
"Екснардеп Давид Жванія виявляється дуже регулярно літає до Москви і назад через Мінськ. Після чого розповсюджує через інтернет "інформаційні качки", вочевидь, отримані, як завдання від Кремля", - пише видання.
"Вражає, що за короткий період він встиг "намотати" в обидва кінці аж 65 перельотів!", - повідомляє "Україна молода".
Видання нагадує, що Жванія неодноразово змінював свої політичні погляди, у 2010 році перейшов на бік Януковича, а нещодавно став учасником шоу одіозного російського пропагандиста Соловйова.
"Десятки разів він човником метушився між Києвом та Мінськом, Києвом та Ригою. Після закриття авіасполучення з Росією, саме таким маршрутом мандрують до Москви ті, кому в Києві бракує атмосфери "Русского мира". Що географія польотів, що контент-аналіз текстів, що першоджерела роздачі новин про Жванію не залишає жодних сумнівів, що маємо справу ще з однією кремлівською розробкою проти Порошенка", - резюмує видання.
Остання інформація про польоти Жванії датована 11 березня 2020 року. Як відомо, 12 березня в Україні був оголошений карантин через епідемію коронавірусу і авіаперельоти були скасовані. Ймовірно, колишньому нардепу довелося шукати альтернативні способи поїздок до Москви.
"Напевно, під час частих відвідин Москви, там вирішили, що час скористатися ним для чергового етапу дискредитації Майдану, Порошенка, Турчинова і тд. І випустили "підсніжника". Хоча ні, на "квіточку" він не схожий. Радше на консерву. Давню, добряче зіпсовану і від якої погано тхне", - написала у Facebook народна депутатка фракції "Європейська Солідарність" Вікторія Сюмар.

Related

Політика 3145268146033010157

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item