В Офісі президента відреагували на заяву Кадирова

В Офісі президента відреагували на заяву Кадирова
В ОП не розуміють, чому ЗМІ надають надзвичайне значення заяві глави Чечні

Кожна людина має право на будь-які заяви, "але це точно не привід для пошуку якихось таємних смислів", вважають у Володимира Зеленського.


Заява глави Чечні Рамзана Кадирова не вимагає обов'язкової офіційної реакції з боку української влади. Про це йдеться в коментарі Офісу президента Володимира Зеленського, який оприлюднило агентство Інтерфакс-Україна в понеділок, 20 липня.

"Будь-хто в сучасному інформаційному світі має право на будь-які заяви. Але це точно не привід для пошуку якихось таємних смислів. Тому викликає певний подив настільки наполеглива спроба частини засобів масової інформації надати факту особистого повідомлення глави суб'єкта федерації сусідньої країни надзвичайне значення", - йдеться в коментарі.

У Зеленського додали, що послання Кадирова містить пряме відсилання до певного роду міждержавних відносин, які є компетенцією тільки діючих президентів двох країн.

"І які точно немає сенсу коментувати або обговорювати в будь-яких особистих повідомленнях", - відзначили в Офісі президента.

Напередодні Кадиров зажадав від Зеленського підтвердити принесені ним раніше вибачення. У 2014 році тоді ще керівник 95-го кварталу Володимир Зеленський вибачився перед Кадировим за жарт.

Related

Політика 8147580132297824598

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item