Під Києвом на будівництві розстріляли чоловіка

Під Києвом на будівництві розстріляли чоловіка
Один із затриманих "спортивних хлопців"

За силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення правоохоронці затримали нападників - трьох чоловіків і жінку.

У Вишгородському районі на одному з будівництв сталася стрілянина, під час якої серйозно постраждав різноробочий. Про це повідомляє управління Нацполіції в Київській області.
Зазначено, що на днях близько 23:00 група "спортивних хлопців" приїхала на одну з дільниць в селі Хотянівка, де будується будинок. Там вони напали на різноробочого, без будь-яких пояснень затягли його в будівельний вагончик, де близько дев'яти разів вистрілили з травматичної зброї в груди чоловіка. Постраждалого каретою швидкої допомоги доставили в лікарню.
Правоохоронці перевірили камери відеоспостереження, встановили машини, на яких пересувалися зловмисники. За силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення правоохоронці затримали нападників - трьох чоловіків і жінку.
Усі вони - жителі Чернігівщини, які орендували житло в столиці. Під час обшуку у них виявили зброю і набої.
За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження (ч.4 ст.296 КК України). Поліція встановлює причини такого збройного нападу.
Вирішується питання про оголошення підозри затриманим. Суд обере для них запобіжний захід.




Нагадаємо, 18 липня в Чернівцях посеред вулиці застрелили чоловіка. Пізніше з'явилося відео цього інциденту. Стрілок нібито намагався помститися за вбивство 21-річного сина, повідомили місцеві ЗМІ.
Також повідомлялося, що в Києві сталася стрілянина на ґрунті расизму. Постраждали студенти з ДР Конго.

Related

Гаряча новина 4641853700182046988

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item