Київський терорист: чому йому не обрали запобіжний захід

Київський терорист: чому йому не обрали запобіжний захід
Терорист вимагав переклад підозри.
Суд не зміг обрати запобіжний захід терористу Сухробу Карімову, який 3 серпня захопив і погрожував підірвати відділення банку в Києві.
Вимагав, щоб текст підозри переклали російською, а коли суддя відмовилася це зробити, заявив їй відвід. Про це розповів прокурор Олександр Жила, передає УНІАН.
Адвокат Карімова заявила відвід судді Галині Матійчук на підставі того, що та відмовилася задовольнити його клопотання про переклад тексту підозри на російську мову.
Суддя мотивувала свою відмову тим, що Карімов ще в 2013 році отримав посвідку на проживання в Україні на 10 років. Він повинен розуміти українську мову, оскільки це обов'язкова умова для отримання такого документа.
Карімов забезпечений перекладачем, який володіє узбецьким мовою, оскільки він є громадянином Узбекистану. Вчора, коли Карімов знайомився з текстом підозри, йому роз'яснили його суть російською мовою. Він написав по-російськи, що підозра зрозумів, але з нею не погоджується.
Судове засідання по цій справі продовжиться завтра.
3 серпня близько 12.00 у відділення банку в бізнес-центрі "Леонардо" прийшов чоловік із сумкою. Сказав, що має з собою вибухівку і попросив викликати поліцію та журналістів. З'ясувалося, що терорист - громадянин Узбекистану, 32-річний Сухроб Рахманович Карімов. Його затримали близько 15.10 в ході спецоперації. Вибухівку не знайшли.

Related

Гаряча новина 6442688721399899635

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item