За цими ознаками можна відразу зрозуміти, що ця дівчина ніколи не вийде заміж

За цими ознаками можна відразу зрозуміти, що ця дівчина ніколи не вийде заміж

Психологи розповіли про тих, кому не судилося одружитися через деякі особливості, що відлякують чоловіків. Ні, мова зовсім не про дефекти зовнішності або наявності дітей.

"Старими дівами" ризикують залишитися жінки, яких можна назвати успішними у всьому, крім відносин. Їх націленість на особистісний і професійний ріст створює певні проблеми при взаємодії з протилежною статтю, вважають психологи. Задуматися про своє сімейне майбутнє варто тим дівчатам, до кого може бути застосовано хоча б одне з наступних тверджень.

Займає високу посаду / добре заробляє

Ті, кого можна назвати кар'єристками, завжди відлякували чоловіків своєю активністю і цілеспрямованістю. Мабуть, потенційні женихи бояться конкуренції за пост "глави сім'ї", тому більшість з них, швидше за все, звернуть увагу на яку-небудь іншу.

Вважає себе секс-бомбою

Така дівчина не стане приховувати від обранця, що вважає себе більш досвідченою у ліжку. Відверті бесіди про багатий інтимний досвід справляє на багатьох чоловіків незабутнє враження. На жаль, з негативними наслідками: наречений може "включити задню", щоб не піддавати своє его настільки серйозним випробуванням.

Приділяє забагато уваги своїй зовнішності

Чоловіки бояться торкатися до красунь, які не виходять з косметологічних кабінетів. Психологи вважають, що вся справа в страху зруйнувати доведений до досконалості зовнішній образ: спочатку він виробляє "вау-ефект", а потім викликає відторгнення через зайвого лиску і відчуття неприродності.

Пред'являє підвищені вимоги до обранця

Наявність жорстких критеріїв, яким повинен відповідати її обранець, може зіграти з жінкою злий жарт: є висока ймовірність, що не підійде жоден кандидат. Зайва вимогливість до партнера зруйнує відносини ще до того, як буде зроблено заповітну пропозицію, і пошуки доведеться починати з самого початку.

Весь час десь пропадає

Чоловіки вважають, що їх другі половинки відповідають за горезвісне домашнє вогнище, і, коли жінка пропадає на курсах по саморозвитку або розважається з друзями замість того, щоб "вити гніздечко", потенційний наречений може засумніватися в своєму виборі. Адже він розраховує на те, що кохана завжди буде поруч, а її позасімейні захоплення можуть цьому перешкодити.

Related

Цікаво 8205819772203030164

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item