Міноборони повідомило про перші результати наступу

Міноборони повідомило про перші результати наступу
Українські війська пішли вперед

Війська Оперативно стратегічного угруповання військ Хортиця здійснюють наступальні дії на східному фронті.

Українські війська проводять активні наступальні дій і досягли певних успіхів в околицях міста Бахмут у Донецькій області. Про це повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр у Telegram в понеділок, 5 червня.

За її словами, сьогодні наші війська Оперативно стратегічного угруповання військ Хортиця здійснюють наступальні дії на східному фронті.

"Попри жорсткий опір та спроби противника утримати займані рубежі і позиції наші частини у ході ведення боїв просунулися  вперед на декількох напрямках: Оріхово-Василівка, Парасковіівка від 200-1600 м; Іванівське, Кліщіївка від 100-700 м", – написала Маляр і додала, що бойові дії тривають.

Раніше Маляр повідомила, що ЗСУ почали наступ на певних напрямках. Також вона опублікувала фотографію, з якої можна зрозуміти, що місто Бахмут вже може знаходитися в оточенні підрозділів ЗСУ, або воно позначене, як пріоритетна ціль для української армії.

Нагадаємо, сьогодні Міноборони РФ заявило, що ЗСУ "почали контрнаступ одразу на п'яти ділянках фронту". Зокрема, йдеться про Південно-Донецький напрямок.

А сьогодні у ЗСУ заявили, що росіяни активізували поширення фейків про нібито "наступ" Сил оборони.

Related

Гаряча новина 2167429527545157341

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item