Стрєлок дав драла з Донецька


«Міністр оборони» ДНР Ігор Гіркін-Стрєлок, котрий зовсім недавно втікав з оточеного українською армією Слов’янська, схоже, повторив цей трюк і в Донецьку. Надійшла інформація про те, що наразі він залишив місто. Куди саме подався один з найголовніших російських терористів, який керує діями проросійських сепаратистів на сході України – поки невідомо.
Цю новину передає «Преса України».
«За інформацією джерела в терористичній організації «Русская православная армия» Гіркін залишив Донецьк», - написав на своїй сторінці у Facebook Олександр Данилюк, радник міністра оборони України.
Щодо інформації від самого Стрєлка, то на сторінці «Зведення від Стрєлкова Ігоря Івановича» в соцмережі «ВКонтакте» останню звістку від «міністра оборони» навряд чи можна назвати оптимістичною.
Екстремісти фактично констатують факт оточення їх основних сил: «Положення, звичайно, незавидне. Повільно, але вірно оточують. Відрізають від Луганська, від кордону, від Росії, від постачання. Захоплюють блокпости між Луганськом і Донецьком - розвідка не встигає доповідати, і на переїздах замість своїх вже зустрічає вогнем супротивник. Відступ українців змінився наступом стрімко. Це не паніка, не «сумує Ігор Іванович», а реальний стан речей, констатація очевидного факту повного, а десь абсолютної переваги противника. Допоможи нам Господи».

Related

Події в Україні 4204510805708712442

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item