"Самовар, вокзал, Росія", - активісти блокують київський концерт Ані Лорак



Близько сотні ультрасів та активістів різних організацій заблокували всі входи до Палацу Україна, де сьогодні о 19:00 має розпочатись концерт української співачки Ані Лорак, передає кореспондент Gazeta.ua
Спершу ультраси поводилися мирно. Просто стояли перед входом та кричали "Ганьба!" усім, хто заходив. Потім влаштували "коридор ганьби" для відвідувачів. А коли міліція відкрила всі проходи до Палацу Україна, вхід закидали димовими шашками та петардами.
" Ми вимагаємо, щоб Ані Лорак вийшла сюди та привселюдно вибачилась перед українським народом за те, що підтримує російську агресію в Україні в той час, коли на сході України гинуть наші побратими. Вона їздить до Москви розважати Путіна та його прихвостнів", - каже один з організаторів акції протесту.
Більшість учасників протесту ховають обличчя за масками. Вони продовжують пускати до середини тільки тих глядачів, які проходять повз їх коридор ганьби.
На площі перед Палацом Україна зібралось чоловік 400, які не можуть увійти всередину або сумніваються чи варто їм заходити.
Перед входом стоїть з десяток міліціонерів та охорони Палацу Україна, а ще кілька десятків силовиків розташовуються на розі будівлі.
О 19:00 силовими перейшли до центрального входу, закривши собою вхід від учасників акції протесту, які вже розбили скло на вхідних дверях та закидали яйцями тих, хто прийшов на концерт.

Related

Гаряча новина 2923583260400861806

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item