У Маріуполі заарештували двох поліцейських, які вимагали 200 тисяч гривень хабара

У затриманих вилучили під час обшуків близько 1 млн 300 тис. грн
У Маріуполі за клопотанням прокуратури заарештували двох поліцейських та їхнього спільника, які вимагали у жінки-підприємця 200 тисяч гривень хабара за непритягнення її до кримінальної відповідальності та повернення вилученої техніки і продукції.
Про це повідомляється на сайті Прокуратури Донецької області.
"Рішенням Жовтневого районного суду міста Маріуполя двом поліцейським та їх спільнику, які вимагали хабара у жінки-підприємця, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави розміром 234 тис. грн (для кожного з поліцейських) та 130 тис. грн (для цивільного громадянина)", - сказано в повідомленні.
У прокуратурі також повідомили, що старший оперуповноважений управління протидії злочинів у сфері економіки та слідчий Волноваського відділу Національної поліції незаконно затримали автомобілі, які перевозили м’ясну продукцію по автодорозі Маріуполь-Донецьк.
Поліцейських затримали 18 грудня.
Під час обшуків у них вилучили близько 1 млн 300 тис. грн, на ці кошти наклали арешт.

Фото: don.gp.gov.ua
Фото: don.gp.gov.ua


Усім трьом затриманим повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі Кримінального кодексу України.
Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Related

Гаряча новина 9088915451255229552

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item