Прес-секретар Путіна не побачив доказів у доповіді по катастрофі МН17

Росія також заперечує поставки зброї і наявність своїх військ в Україні
Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в доповіді міжнародної групи з розслідування катастрофи МН17 немає доказів, та ще рано робити висновки.
Пєсков прокоментував доповідь групи в ефірі ВВС.
«Ми не можемо вважати остаточною правдою, ми не бачили доказів», - сказав він.
Пєсков наполягає, що потрібно проводити розслідування і далі, оскільки в цьому питанні «багато протиріч і непрояснених речей».
Крім того, прес-секретар Путіна зазначив, що Росія також виключає можливість поставок зброї та наявність російських військ на території України.

[VIDEO_BLOCK_1]

Нагадаємо, Міжнародна слідча група (Joint investigation team, JIT) на прес-конференції в середу, 28 вересня, оголосила перші офіційні результати розслідування катастрофи Боїнга-777 Малазійських авіаліній, що слідував рейсом МН17 і збитого в небі над Донбасом.

Катастрофа малазійського Боїнга сталася 17 липня 2014 року. Літак авіакомпанії Malaysia Airlines летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Загинули всі 298 осіб, які перебували на борту. У серпні 2014 року була створена міжнародна слідча група, куди увійшли представники Росії. У липні 2015 року Росія заблокувала в Радбезі ООН пропозицію створити Мождународный трибунал з розслідування катастрофи MH17.

Related

Події у світі 3400350485588756172

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item