Грабіжники зв`язали охорону та пограбували 4 фірми



Вночі у Шевченківському районі столиці озброєні зловмисники увірвалися до одного із приміщень на вулиці Туполєва, зв`язали охоронця скотчем та украли гроші із 4 фірм.
Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.
Напад стався близько другої ночі. 35-річний охоронець зайшов у "підсобку", а коли вийшов, побачив, що до офісу увірвалися троє невідомих у масках та у камуфляжах.
"Один із зловмисників приставив до його голови пістолет, зв'язав руки та ноги скетчем, закрив йому очі та завів до кімнати охорони. Приблизно через 40 хвилин нападники пішли. Згодом чоловік самотужки звільнився і зателефонував до поліції.
Правоохоронці оглянули місце скоєння злочину, вилучили фомки, відчинені металеві сейфи, інші речові докази. Крім того, оглянули навколишню територію на предмет камер відеонагляду. Також для дослідження території були залучені кінологи зі службовими собаками", - ідеться у повідомленні.
Украли близько 94 тис. грн, 22 тис. дол. та понад 9 тис. євро. Відкрили кримінальне провадження. Розшукують злочинців. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Related

Гаряча новина 8690967269527901910

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item