У Польщі затримали росіянина за запуск безпілотника над будівлею Міноборони



Порушнику може загрожувати до п'яти років позбавлення волі.
У Варшаві затримали громадянина Російської Федерації за запуск безпілотника над Міністерством оборони Польщі. Про це повідомляє телеканал TVN24.

Як зазначається, 26-річний чоловік сидів в автомобілі з російськими номерами на одній з центральних вулиць міста і керував безпілотним літальним апаратом над будівлею канцелярії прем'єра Польщі, президентським палацом Бельведер і будівлею Міністерства оборони.

При затриманні у підозрюваного знайшли російські документи. Чоловіка передали поліції, Агенції внутрішньої безпеки, яка з'ясує причини таких дій. За словами правоохоронців, порушнику може загрожувати до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у липні нардеп із парламентської фракції «Батьківщина» Ігор Луценко запустив безпілотний літальний апарат у сесійній залі Верховної Ради під час розгляду законопроект № 2966-д про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.

Перед голосування за цей законопроект Луценко з ложі, де зазвичай розміщуються судді в сесійній залі, запустив дрон, чим викликав бурю емоцій у парламентарів. У зв'язку з цим спікер Андрій Парубій заявив про спробу зірвати засідання. 

Related

Події у світі 182775481895259207

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item