Окупантам там робити нема чого: Івано-Франківська облрада націоналізує санаторій "Роснафти"



Львівський апеляційний адміністративний суд прийняв рішення, згідно з яким влада регіону може передати пансіонат "Гута" у спільну власність області.

Івано-Франківська обласна рада виграла судовий розгляд щодо передачі області пансіонату російської компанії "Роснафта".

Про це голова облради Олександр Сич написав у Facebook, повідомляють Патріоти України. 15 вересня Львівський апеляційний адміністративний суд прийняв рішення, згідно з яким влада регіону може передати пансіонат "Гута" у спільну власність області.

Зазначимо, що раніше Івано-Франківський окружний адміністративний суд підтримав "Роснафту", прийнявши рішення на її користь, проте ця постанова була скасована у Львові. Суд також поставив крапку, закривши провадження у справі. 27 березня депутати облради проголосували за передачу пансіонату "Гута", який знаходиться недалеко від резиденції Президента "Синьогора", з метою використання в якості реабілітаційного центру для учасників АТО.

Нагадаємо, 2 вересня міністр торгівлі, економіки і промисловості Японії Хіросіге Секо назвав недостовірною інформацію росіян про те, що Японія вивчає можливість інвестування в російську державну компанію "Роснефть". Раніше газета Nikkei повідомила, що японський уряд розглядає можливість виділення японською нафтогазовою держкорпорацією Jogmec 1 трлн ієн (9,7 млрд доларів) на покупку 10% "Роснафти".

Related

Події в Україні 3311213995014251106

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item