Трагедія на Харківщині: у пляшках з алкоголем виявилася смертельна отрута



У Харківській області від отруєння алкоголем померли шість осіб, ще двоє людей перебувають у реанімації 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області. 

21 вересня до поліції надійшло повідомлення, що в селищі Охримівка Вовчанського району Харківської області після вживання спиртних напоїв помер 47-річний місцевий житель. 22 вересня до реанімаційного відділення місцевої лікарні з алкогольним отруєнням було доставлено ще двох жителів цього ж села - 51-річного чоловіка та 52-річну жінку. 

Аналогічний випадок стався також і у сусідньому селі Варварівка. Там від алкогольного отруєння померли п’ятеро громадян віком 38, 51, 54, 59, 60 років. За результатами проведених медичних обстежень встановлено, що люди померли від інтоксикації алкогольного сп’яніння. 

Як з’ясували правоохоронці, у всіх випадках постраждалі придбали горілку в сільських магазинах, що належать одному власникові. Крім того, встановлено, що директором вказаних магазинів є 51-річна громадянка. У її власності знаходяться магазини, що розташовані в смт Вовчанські Хутора та смт Великий Бурлук. 

Наразі проводиться перевірка та з‘ясовуються детальні обставини події. Із зазначених магазинів вилучено партію пляшок з горілкою. Власницю магазинів затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Related

Події в Україні 1424535625847853529

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item