Поліцейського у Дніпрі вбив колишній боєць батальйону "Торнадо": оприлюднено відео інциденту


Зловмисник, якого підозрюють у вбивстві поліцейського у Дніпрі 25 вересня - Олександр Пугачов - виявився колишнім бойцем роти спецпризначення МВС "Торнадо".
Про це каже радник глави МВС Антон Геращенко.
Відповідно до карточки розшуку, Пугачов - уродженець РФ, Тамбовської області, має громадянство України та проживає у м.Торез на вул. Шахтарській, 16.
Інформація про Пугачова як члена батальйона "Торнадо" також містяться на онлайн-ресурсах бойовиків. Його розшукують як українського "карателя".
Добровольчу роту патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" створили у вересні 2014 року у структурі МВС у Запорізькій області.
До її складу входили переважно вихідці із Луганської та Донецької областей та бійці розформованого батальйона "Шахтерск" , який брав участь у бойових діях під Іловайськом. Глава МВС Арсен Аваков повідомив, що "Шахтерск" розформовано за неодноразові випадки мародерства у Волновасі "та інші випадки".
У листопаді 2014 року СБУ у Києві затримала 6 озброєних екс-бійців "Шахтерска", які вже були членами "Торнадо". За даними СБУ, усі вони - "екс-співробітники органів внутрішніх справ", які "мали завдання виконати ряд приватних замовлень рейдерського характеру".
У червні 2015 року Аваков заявив, що спецроту "Торнадо" розформовано.
Нагадаємо, У справі проти бійців "Торнадо" допитали постраждалих жінок. Потерпілі жінки у справі проти бійців "Торнадо" кажуть, що стали жертвами сексуального насильства. Проте адвокати обвинувачених доводять, що свідчення потерпілих суперечливі.

Related

Події в Україні 5647304677060956930

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item