Європарламент 6 жовтня обговорить введення нових антиросійських санкцій

Європарламент планує спільно з США взяти ситуацію в Сирії під свій контроль
У четвер, 6 жовтня, в Європарламенті пройде голосування за резолюцію щодо Сирії, якою пропонується встановити над містом Алеппо безполітну зону, а також обговорити введення нових санкцій проти РФ.
"Ситуація в Алеппо демонструє, що дипломатія провалилася, та міжнародному співтовариству бракує інструментів, щоб забезпечити дотримання діючих угод", - повідомляє Альянс лібералів та демократів, який ініціював обговорення.
Представник Альянсу Гі Верхофстадт також закликав спільно з США створити спільну ініціативу щодо Сирії і залучити президента країни Башара Асада до відповідальності за порушення резолюцій Радбезу ООН, передає Інтерфакс.
3 жовтня Державний департамент США оголосив про відмову від програми по обміну інформацією між військовими з Росією по Сирії. У Держдепі уточнили, що Москва не сприяє стабілізації ситуації у Сирії і діє всупереч досягнутим домовленостям між двома країнами.
У той же час, Білий дім розглядає можливість введення санкцій у зв'язку з російськими бомбардуваннями в Алеппо. Вашингтон вважає, що ці заходи будуть ефективними при їх просуванні спільно з союзниками та партнерами.

Related

Події у світі 7274603337650057276

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item