В укрбюро Інтерполу брали хабарі - Матіос

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос

Головний військовий прокурор стверджує, що є свідчення хабарів у відомстві, за недопущення в розшук низки осіб.

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос стверджує, що деякі співробітники бюро Інтерполу в Україні перешкоджали напрямку до головного офісу організації матеріалів для оголошення в міжнародний розшук низки осіб, за що отримували неправомірну вигоду. Про це він повідомив в ефірі Шустер Live в п'ятницю ввечері, 28 жовтня.
«Проблема в тому, що пошта - скажу простою мовою - якою є відділення Інтерполу в Україні, визначала: направляти в Інтерпол, або залишити і відправити назад слідчому. Є офіційні свідоцтва і офіційні документи, де було написано: не вважаємо за доцільне... Вони вгадували на рівні капітана, майора або окремо взятого полковника, потрібно чи ні», - зазначив Матіос.
Також військовий прокурор заявив: "У нас є свідчення, оперативні і документальні дані, що за кожен такий ляп в правоохоронній роботі були виплачені і сплачуються в деяких моментах щомісячні неправомірні вигоди, фактично хабара, за недопущення оголошення або доведення процедури оголошення в розшук до кінця" .
За інформацією Матіоса на наступному тижні в прокуратурі візьмуть процесуальне рішення за результатами вивчення матеріалів щодо можливих ознак посадових злочинів в діяльності окремих співробітників українського бюро Інтерполу.
Нагадаємо, Анатолій Матіос заявляв 22 жовтня, що буде дана процесуальна оцінка ймовірній причетності окремих посадових осіб Національного бюро Інтерполу в Україні у сприянні уникнення кримінальної відповідальності екс-президента Віктора Януковича та інших високопоставлених осіб його режиму.

Related

Гаряча новина 1421881997150085488

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item