"Сірий кардинал" під ковпаком: Українські хакери зламали пошту Суркова (фото)



Організація "Кіберхунта" виклала на сайті відскановані копії документів, в яких, зокрема, висвітлюються "невідкладні комплексні заходи" по дестабілізації політичного життя в Україні.

Група українських хакерів ("Кіберхунта") заявила про "повний контроль листування" помічника президента РФ - Владислава Суркова. Про це повідомляється на сайті хакерської групи.
"Ми, українські патріоти" КіберХунта ", сьогодні отримали доступ і повністю контролюємо листування одного з поштовиків ворога України В. Суркова", - сказано в повідомленні.
У групі зазначили, що зараз аналізують фрагменти листування Суркова з його помічником Карповим, який для конспірації підписує документи псевдонімом "Павлов Микола Миколайович".

Організація виклала на сайті відскановані копії документів, в яких, зокрема, висвітлюються "невідкладні комплексні заходи" по дестабілізації політичного життя в Україні.
"Досягнення викладених цілей передбачає забезпечення в найкоротші терміни заходів по дестабілізації політичного життя на Україні, наслідком чого повинні стати дострокові парламентські і президентські вибори. Найбільш сприятливий період для реалізації розробленого комплексу заходів листопад 2016 - березень 2017", - йдеться в опублікованому документі.
Крім того, в документі йдеться про необхідність провести переговори з "лідерами української опозиції": "Опозиційним блоком", Радикальною партією Ляшка, "Батьківщиною" і окремими народними депутатами.
"Предмет обговорення - активізація протестного руху з початком осіннього політичного періоду та опалювального сезону", - підкреслюється в документі.
При цьому "головний наголос" пропонується зробити на "Батьківщину", з огляду на "розгалужену мережу партійних осередків, рівень народної підтримки і наявність необхідної матеріальної бази".
Хакери також опублікували план "конкретних заходів по просуванню федерального статусу Закарпатської області".

Related

Технології 1841604208527459262

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item