Порошенко зустрінеться з Меркель і Олландом до проведення переговорів у "нормандському форматі"

Київ, Берлін і Париж окремо скоординують позиції напередодні зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним
Президент України Петро Порошенко анонсував зустріч з канцлером ФРН Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом до проведення переговорів у "нормандському форматі".
Зокрема, про це президент заявив під час офіційного візиту в Осло:
"Це буде саміт у нормандському форматі в Берліні. Але до нього у нас буде тристороння зустріч з канцлером Німеччини і президентом Франції, де ми скоординуємо наші позиції напередодні зустрічі", - цитує слова Порошенка Інтерфакс-Україна.
Президент зазначив, що він оптимістичний щодо координації дій з Європейським Союзом, але "на жаль, ніхто не знає, що в голові у (президента РФ Володимира - Ред.) Путіна".
Раніше прес-служба президента повідомила, що Порошенко провів телефонну розмову з президентом Олландом і канцлером Меркель, під час якої сторони домовилися провести зустріч глав країн "нормандської четвірки" 19 жовтня в Берліні.
Представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт підтвердив інформацію про те, що зустріч глав країн "нормандської четвірки" відбудеться 19 жовтня в Берліні. За його словами, під час зустрічі будуть обговорювати мінський мирний процес і подальші кроки його реалізації.

Related

Політика 4788095511558720382

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item