До кінця року - малоймовірно: Російський військовий експерт назвав імовірну дату початку "великої війни" на Донбасі



Павло Фельгенгауер вважає, що можливими напрямками наступу бойовиків може стати не Маріуполь, а Одеса, бо це місто в РФ вважають російським, а по-друге, одеський регіон може дати вихід на Придністров'я.

Російський військовий експерт Павло Фельгенгауер, коментуючи ескалацію на маріупольському напрямку, заявив, що до середини січня відновлення масштабних бойових дій в Україні малоймовірно.

Про це він заявив виданню Апостроф, зазначають Патріоти України.
"Я вважаю, що до Нового року, точніше до середини січня, велика війна малоймовірна", - висловився військовий експерт.
Він пояснив своє припущення тим, що в кінці листопада - на початку грудня у Збройних силах Росії буде здійснюватися демобілізація військових, призваних свого часу для операцій у Криму. При цьому він додав, що невеликі сутички будуть мати місце.
На думку Фельгенгауера, масштабна атака бойовиків на маріупольському напрямку під сумнівом, оскільки місто готове до оборони, на відміну від Одеси, Херсона і Миколаєва.
"Якщо говорити про можливі напрямки наступу, то це може бути саме Одеса", - припустив він, пояснивши, що, по-перше, Одесу в РФ вважають російським містом, а по-друге, одеський регіон може дати вихід на Придністров'я.

Related

Події в Україні 7921150640218840570

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item