У Мукачеві затримали банду наркоторговців, до якої причетний родич місцевого депутата

Під час обшуків правоохоронцями вилучено усі атрибути наркоторгівців
У Закарпатській області правоохоронці викрили та затримали учасників організованого угруповання наркоторговців, які оптом збували наркотики рослинного та синтетичного походження в Мукачівському, Рахівському та Тячівському районах області.
Як повідомили у прокуратурі Закарпатської області, у центрі міста Мукачеве під час реалізації чергової партії наркотиків затримали наркоділка. Одночасно за місцем проживання затримали і його подільників - інших членів бандформування.
Окрім того, правоохоронці встановили, що близький родич депутата однієї з місцевих рад області причетний до викритого наркобізнесу.
Під час обшуків правоохоронці вилучили готові до вживання наркотики (на суму щонайменше 150 тис. грн), прекурсори, приладдя для зважування та розфасовки доз, а також значну кількість готівки в національній та іноземній та валюті (за попередніми підрахунками понад 100 тис. грн).








Наразі гроші та наркотики вилучено, а учасників злочинної групи, у тому числі родича депутата, затримано.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від восьми до 12 років з конфіскацією майна.
Раніше НВ повідомляло, що у Києві затримали інспектора управління патрульної поліції міста під час збуту наркотичних речовин.

Related

Події в Україні 4871357308294294005

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item