Путін скаржиться на стеження та прослуховування з боку США


Глава Російської Федерації Володимир Путін заявив, що загроза хакерських атак із боку США не відповідає нормам міжнародного спілкування. 
Інформація про те, що США "за всіма підглядають і всіх підслуховують" не нова і не повинна нікого дивувати.
Про це повідомляє "ТАСС".
"Що віце-президент США Джо Байден такого нового сказав? Ми хіба не знаємо, що офіційні органи Сполучених Штатів за всіма підглядають і всіх підслуховують", - говорить Путін.
Він каже, що загроза хакерських атак із боку США не відповідають нормам міжнародного спілкування.
"Єдина новизна в тому, що вперше на такому високому рівні Сполучені Штати визнають те, що вони цим займаються і до певної міри загрожують, що, звичайно, не відповідає нормам міжнародного спілкування. Мабуть, нервують", - продовжив глава РФ.
За словами Путіна, створення Вашингтоном із Росії образу ворога - спроба влади США відвернути увагу від внутрішніх проблем.
"Образ ворога у вигляді Ірану й іранської ядерної загрози не дуже був ефективним, у випадку з Росією це цікавіше", - додав він.
Нагадаємо, Президент РФ Володимир Путін 3 жовтня призупинив дію підписаної 2000 року угоди між РФ і Сполученими Штатами про взаємну утилізацію 34 т високозбагаченого плутонію. Його використовують для створення ядерної зброї.

Related

Події у світі 121013103663502999

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item