Єгипет замінить російських туристів українськими

Єгипет сподівається залучити туристів з України після заборони польотів Росією
Єгипет сподівається залучити туристів з нових країн, таких як Китай, Японія і Україна, через рік після того, як Росія і Великобританія призупинили польоти в країну.
Про це повідомив міністр туризму Єгипту Ях'я Рашид, передає Reuters.
"Ми намагаємося використовувати деякі з ринкових джерел, які мають потенціал... Німецький ринок, український, китайський, японський..., - сказав він.
Відзначається, що туристична галузь Єгипту протягом довгого часу намагалася отямитися від наслідків революції 2011 року, яка призвела до зміни правлячого режиму і подальшої політичної та економічної нестабільності. Однак умови погіршилися після аварії російського авіалайнера над Синайським півостровом в жовтні 2015 року.
Тоді влада Росії і Великобританії, на думку яких, причиною інциденту став вибух бомби, вирішили призупинити польоти до Єгипту до встановлення належного рівня безпеки авіасполучення. Доходи від туризму в єгипетську економіку зменшилися вдвічі в 2015-16 фінансовому році - до $3,77 мільярда.
З тих пір влада Єгипту зробила значні зусилля для того, щоб підвищити рівень безпеки в аеропортах і переконати світ в безпеці курортів країни, сказав Рашид. Крім того, вони намагаються залучити відвідувачів з тих країн, звідки раніше не спостерігалося потоку туристів.

Related

Суспільство 7114172431565113157

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item