Росія перекинула до Криму зенітно-ракетний комплекс С-300ВМ



Жителі Керчі 29 листопада спостерігали колону військової техніки в місті, в якій, серед іншого, виявлено зенітно-ракетний комплекс С-300ВМ "Антей-2500".
Про це з посиланням на опубліковане в мережі відео пише informnapalm.org.
Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm ідентифікували серед техніки зенітно-ракетний комплекс С-300ВМ "Антей-2500" (індекс ГРАУ - 9К81М). Це система ППО з можливістю боротьби з балістичними ракетами малої і середньої дальності (до 2500 км). Також система призначена для ураження сучасних і перспективних літаків тактичної і стратегічної авіації (в тому числі виконаних з застосуванням технології "Стелс"), балістичних ракет середньої дальності, оперативно-тактичних і тактичних ракет, аеробалістичних і крилатих ракет.


Скріншоти з відео за якими вдалося визначити тип  комплексів:
 
 
Як відомо, Повітряні Сили Збройних Сил України 1-2 грудня планують провести науково-дослідні навчання, в ході яких будуть проведені повітряні стрільби в південній частині України.
25 листопада міноборони РФ вручило ноту Україні в зв'язку з планами ракетних пусків поруч з окупованим Кримом. У той же час, як уточнив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, Україна не планує здійснювати ракетні випробування в Керченській протоці, решта території на захід від Керченської протоки є суверенним повітряним простором України.

Related

Події в Україні 3637147001074546137

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item