"Ніхто не буде нам вказувати" - Україна не відмовиться від військових навчань



Збройні сили України проводитимуть навчання на території України відповідно до свого плану, незважаючи на будь-які погрози.
Про це заявив речник Міноборони України з питань АТО Андрій Лисенко.
"Що стосується якихось погроз і тому подібного, то це не може перешкодити тим планам, які Збройні сили і конструктори військового озброєння проводитимуть на території суверенної України", - сказав Лисенко на брифінгу 30 листопада, коментуючи інформацію про погрози Міноборони РФ завдати ракетного удару в разі проведення Україною навчань біля Криму.
"У нас є національна територія України, де ми будемо проводити всі випробування і вчення. І ніхто не буде нам вказувати, що нам тут робити", - сказав спікер Міноборони, відповідаючи на питання журналіста, що Росія обіцяла збивати українські ракети.
Командування Повітряних сил завчасно попередило провайдерів авіаційних послуг різних держав про проведення 1-2 грудня повітряних стрільб у південній частині України.
У Повітряних силах наголошують, що ці стрільби проходитимуть "виключно в повітряному просторі України, над відкритим морем" у суворій відповідності до норм міжнародного права.
З'явилася інформація, що 26 листопада Міноборони РФ передало лист військовому аташату у складі посольства України в РФ, в якому погрожує Києву ракетним ударом в разі проведення Україною ракетних стрільб на території поблизу Криму.

Related

Події в Україні 2552783556796731243

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item