Льовочкін: У розгоні Майдану винен Захарченко

Сергій Льовочкін

Провина за побиття протестувальників лежить на тодішній репресивній машині влади, вважає депутат.

 
Провина за побиття протестувальників на Майдані у 2013 році лежить на тодішній репресивній машині влади: зокрема, на екс-міністрі внутрішніх справ Віталію Захарченку. Про це заявив народний депутат від Опозиційного блоку, екс-голова адміністрації президента Сергій Льовочкін.
 
"Не дивлячись на те, що Захарченко та інші особи у 2013 році використали всі можливості тодішньої репресивної машини, їм не вдалося підставити Сергія Льовочкіна, оскільки реальна провина за побиття людей вночі на 30 листопада 2013 року лежить на них", - йдеться в коментарі прес -служби народного депутата в понеділок, 28 листопада.
 
За його словами міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і партія Народний фронт на цей час намагаються робити "таку саму провокацію... щоб відвернути увагу від своєї участі в організації терористичної атаки проти телеканалу Інтер".
 
 
Раніше сьогодні екс-президент України Віктор Янукович на допиті допустив, що Льовочкін міг мати стосунок до розгону учасників Євромайдану проти ночі 30 листопада 2013 року, але доказів цього в нього немає.

Related

Політика 2171866953120411316

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item