У Слов'янську бойовик Кок здався поліцейським

Бойовик розчарувався в ідеї "русского мира" і втік
43-річний житель Слов'янська добровільно здався поліцейським після двох років скитальческого способу життя, приховуючи свою причетність до незаконних збройних формувань, повідомляє сайт Національної поліції Донецької області.
Як стало відомо, житель Слов'янська навесні 2014 року приєднався до бандформувань ДНР, де будував блокпости бойовиків в центрі міста і готував їжу більш "серйозним" терористам, за що і отримав позивний Кок.
Грошей новобранець за службу не отримував, працював "за ідею", "руський мир", але швидко розчарувався в ньому.
Під час активної фази проведення антитерористичної операції в Слов'янську чоловік виїхав за межі Донецької області і більше двох років жив в орендованих будинках і квартирах у невеликих містечках. Сім'ї у нього не було. У 2016 році Кок вирішив повернутися в Слов'янськ, а щоб його ніхто не впізнав, відростив бороду.
Дізнавшись, що можна добровільно здатися правоохоронним органам і отримати шанс на нове життя, він прийшов у поліцію.
Всього з початку року працівники Слов'янської оперативної зони затримали 50 бойовиків. Серед них - "народний мер", "розвідники", "куховарки", "завгоспи", "чергові КПП".
Нагадаємо, в жовтні в Донецькій області затримали бойовика, який, під час запеклих боїв за Словянськ, був задіяний до охорони казарми бойовиків.

Related

Гаряча новина 7643494739458854156

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item