Меркель озвучила число мігрантів, які покинуть Німеччину до кінця року

Меркель хоче різко скоротити число мігрантів у Німеччині
Федеральний канцлер Німеччини та голова ХДС Ангела Меркель розраховує, що близько 100 тис. мігрантів, які не одержали право на перебування в Німеччині, залишать країну до кінця поточного року, передає Die Welt.
За даними видання, Меркель повідомила про те, що третина з цих 100 тис. буде насильно виселена з Німеччини. Ще 60 тис., згідно з її планами, покинуть країну добровільно в рамках програм з повернення, ініційованих федеральним урядом.
Окрему відповідальність канцлер поклала на владу федеральних земель - вони повинні депортувати мігрантів, яким було відмовлено у притулку.
"Якщо земельні уряди стануть відмовлятися примусово висилати біженців, тоді кожен, природно, звернеться до самого себе зі словами: "Я не буду добровільно робити те, чого вони не роблять самі", - зазначила Меркель.
Особливо стривожена канцлер проблемою з біженцями з Афганістану. На її думку, незважаючи на те, що в цій країні бушує громадянська війна і кровопролиття, Німеччина не може прийняти всіх біженців звідти.
"Неможливо, щоб всі юнаки і дівчата з Афганістану переселилися до Німеччини", - сказала Меркель.
Нагадаємо, раніше глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що мігранти відмовляються від переселення, якщо країна призначення не Німеччина.
За даними МВС ФРН, в країну в 2015 році прибуло 890 000 біженців.
На початку вересня 2016 року президент Європейської Ради Дональд Туск заявив, що у Європейського Союзу практично вичерпалися можливості приймати нових біженців.
За словами президента ЄС, кількість переміщених осіб становить 65 мільйонів чоловік.

Related

Суспільство 2780092339243113946

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item