Хлопчик помер, дівчинка у важкому стані — діти були зачинені 9 днів у квартирі



У Києві двоє діток 9 днів без догляду були самі в квартирі. Хлопчик, 1 рік 11 міс помер, а за життя його сестрички, 2 роки 10 міс борються лікарі. 
Дітей знайшла 20-річна мати, уродженка Миколаївської області. Вона зателефонувала до поліції.
Про це повідомляють столичні поліцейські.
"Тіло хлопчика направили в морг, а за життя дівчинки борються лікарі. Слідчі встановили, що, залишивши дітей вдома, жінка проводила час разом із коханцем у районі столичних Березняків. Встановлено, що у жовтні жінка народила ще одну дитину, яка живе із її кавалером. Затримана пояснила, що ці дев'ять днів вона перебувала із немовлям", - розповів начальник слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олександр Самусенко.




Проводяться всі необхідні слідчі дії, аби встановити всі обставини цієї трагічної події та надати правову оцінку діям жінки.
"9 днів тому Влада, мама дітей, пішла погуляти і зачинила старших дітей у квартирі. З їжі у них було лише декілька цукерок. Діти намагалися вибратись з квартири, шукали шпаринки, у які можна було б кликати на допомогу. Біля вхідних дверей навіть вирвали лінолеум. Сусіди чули плач дітей. Навіть викликали поліцію, але на прохання двері ніхто не відчинив і поліція поїхала. Про те, що діти закриті в квартирі знала і їх бабуся. Вона приносила їм їжу, але не змогла зайти в квартиру. Повернулась додому. Даниїл помер з голоду ще 3-го грудня. Аня була зачинена з мертвим братиком до 6-го грудня. Зараз дівчинка знаходиться у важкому стані у реанімації. На цю годину відомо, що у неї вже почали відмовляти органи", - повідомив Микола Кулеба, уповноважений президента з прав дитини.
У Харкові няня Жанетта Давидян близько 2 місяців обзивала та била півторарічного хлопчика. Докази такої поведінки отримала мати дитини, Ганна Якименко, коли залишила вдома ввімкнутий диктофон.

Related

Гаряча новина 3292883486223434235

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item