Apple випустить смартфон з подвійною вертикальною камерою - ЗМІ

Iphone отримає нову модифікацію
Японські журналісти дізналися, що лінійка гаджетів Apple поповниться iPhone 7s з подвійною вертикальною камерою.
Новинка займе місце між існуючими 4,7 - 5,5-дюймовими iPhone і iPhone Plus. Про це повідомляє Ferra з посиланням на японський профільний ресурс MacOkatara.
Джерела MacOkatara ще раз підкреслили, що в 2017 році Apple випустить злегка оновлені версії iPhone 7 і iPhone 7 Plus. До них також буде додано смартфон середнього розміру — діагоналлю 5 дюймів. Ще однією відмінністю середнього смартфона стане подвійна камера, встановлена вертикально, а не горизонтально, як у iPhone 7 Plus. Інші характеристики поки ще не затверджені і можуть змінитися до моменту релізу.
Є ймовірність, що новими смартфонами Apple виявляться не iPhone 8 і iPhone 8 Plus, а iPhone 7s і iPhone 7s Plus. Нібито вони стануть оновленими версіями поточного покоління, iPhone 7 і iPhone 7 Plus, без значних змін дизайну. Головним нововведенням за цією версією стане процесор A11, а ось чутки про скляний корпус і бездротову зарядку не виправдаються. Крім того, повідомляється про появу додаткової колірної опції — червоний.
З моменту виходу оригінального iPhone в 2007 році Apple випускає наступне покоління раз в рік. З релізом iPhone 3GS в 2009 році у компанії встановилася традиція по парних роках випускати помітне оновлення з наступною цифрою в назві моделі і новим дизайном корпусу, а по непарних — модель із суфіксом S у назві та змінами, що головним чином стосуються апаратних і програмних складових.

Related

Технології 586215046293338707

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item