Прикордонники затримали співробітника заводу Антонов, який їхав до Росії з кресленнями літаків

На кордоні з Росією прикордонники затримали 59-річного жителя Київщини, який намагався перетнути кордон разом з кресленнями Конструкторсь...

На кордоні з Росією прикордонники затримали 59-річного жителя Київщини, який намагався перетнути кордон разом з кресленнями Конструкторського бюро Антонов.
Чоловіка затримали на пункті Плетенівка в Харківській області, повідомляє Держприкордонслужба. З собою він віз креслення літаків, гелікоптерів та іншої продукції Конструкторського бюро державного підприємства Антонов, а також буклети Укроборонпрома та Моторсічі.

Фото: ДПСУ
Прикордонники з’ясували, що 59-річний українець працює на посаді інженера в держконцерні Антонов. На сьогодні він перебував у відпустці. Метою візиту чоловік назвав намір відвідати родичів у РФ.
Стратегічну продукцію вилучили та передали в Службу безпеки України в Харківській області. Слідство триває.
Нагадаємо, що раніше в Антонові заявляли, що планують до кінця 2016 року згорнути співпрацю з російською компанією Волга-Днепр.
Пізніше російська група Волга-Дніпро підтвердила, що закриває спільну з українськими Авіалініями Антонова вантажну авіакомпанію Ruslan International.

Related

Гаряча новина 5488441962503187196

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item