У містах Німеччини почали встановлювати бетонні огорожі біля різдвяних ярмарків

Німці намагаються хоч якось захистити відвідувачів ярмарків
Глава Міністерства внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр після теракту в Берліні розпорядився встановити бетонні блоки навколо різдвяних ярмарків у Німеччині.
Міністр зазначив, що подібні заходи мають бути вжиті негайно, передає Інтерфакс-Україна.
Так, бетонні загородження біля ярмарків вже з'явилися в Дрездені.
У свою чергу в прокуратурі Німеччини заявили, що напад на різдвяний ярмарок у Берліні носить символічний характер і додали, що такі об'єкти складно "перетворити на замки".
Нагадаємо, 19 грудня в Берліні вантажівка врізалася в натовп людей на різдвяному ярмарку в районі Шарлоттенбург. Жертвами інциденту, за попередніми даними, стали 12 осіб, ще 48 отримали поранення.
Правоохоронні органи встановили, що в кабіні вантажівки з польськими номерами перебували двоє. Один з них загинув, ймовірно водій, вбитий перед здійсненням теракту. Підозрюваного затримали недалеко від місця теракту, ним виявився біженець, за попередніми даними - з Пакистану.

Глава берлінської поліції Клаус Кандт заявив, що німецькі правоохоронці поки не впевнені в тому, що затриманий за підозрою в скоєнні теракту і терорист, який направив вантажівку в натовп людей, - один і той же чоловік.

Related

Події у світі 3823165470618270559

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item