Росія має забезпечити тишу на Донбасі



З 00:00 24 грудня 2016 року Росія має забезпечити неухильне дотримання режиму припинення вогню. До цього закликав у заяві президент Петро Порошенко.
"Вітаю досягнення у рамках Тристоронньої контактної групи, у відповідь на мою ініціативу, домовленості щодо впровадження додаткових заходів зі встановлення сталого та безстрокового режиму всеохоплюючого припинення вогню починаючи з 00 годин 24 грудня 2016 року", - сказано у заяві.
Президент розраховує, що завдяки цим заходам напередодні новорічних та різдвяних свят, режим припинення вогню на Донбасі стане постійним.
"Україна підтверджує готовність виконати як цю, так і інші Мінські домовленості. Закликаю Росію забезпечити неухильне дотримання режиму припинення вогню. Також імплементацію інших домовленостей, зокрема щодо невідкладного звільнення заручників та незаконно утримуваних осіб, у тому числі на російській території", - наголосив Порошенко.
Мінську угоду прийняли 12 лютого минулого року лідери Німеччини, Франції, України та Росії. Домовилися, що збройний конфлікт на сході України потрібно зупинити. Основною умовою є впровадження режиму припинення вогню та його повсюдне виконання.

Related

Події в Україні 4795019128007339019

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item