"Нечиста сила на християнські свята себе проявляє" - Турчинов попередив про загострення на Донбасі



Бойовики можуть здійснити провокації на новорічні і різдвяні свята.
Про це журналістам заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.
"Нечиста сила саме на такі християнські свята себе проявляє. На превеликий жаль, саме із такою нечистою силою ми ведемо війну, захищаючи нашу Україну", - сказав він.
Він припустив, що ситуація на Донбасі може загостритися.
"Можете проаналізувати події на фронті, починаючи із початку 2014 року. Особливо на християнські свята у них, мабуть, щось зсередини рве назовні. Вони пробують робити провокації, бруд, кров", - зазначив він.
"Але, я переконаний, що нечиста сила завжди приречена. І Національна гвардія, Збройни сили України допоможуть очистити нашу країну від цього бруду", - резюмував політик.
За добу на Донбасі відбулося 37 обстрілів з боку бойовиків. 24 з них прийшлися на зону відповідальності "Маріуполь". Із них 13 - на Широкине. Тут тричі вогонь вели танки. Також зафіксували обстріли зі 122-міліметрової артилерії та озброєння БМП. Під час однієї з атак зі 122-міліметрової артилерії випустили 17 снарядів.
Із мінометів різних калібрів окупанти били по Талаківці та Широкиному, із гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли позиції під Широкиним, Мар'їнкою, Павлополем і Водяним.
Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.

Related

Події в Україні 6227534724469595171

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item