Росія докладає максимум зусиль, щоб дискредитувати мінський процес



Офіційна Москва докладає максимум зусиль, аби дискредитувати мінський процес.
Про це заявила представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи з вирішення конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.
"Зараз, напередодні формування нової адміністрації Трампа в Москві загострення, треба усіма способами дискредитувати Україну та її керівництво", - підкреслила Геращенко.
Крім того, наголошує вона, Кремль і повністю залежні від нього бойовики намагаються нав'язати "свій цинічний сценарій дискусії по заручниках", маніпулюють цифрами, блокують процес звільнення, шантажують Україну її ж громадянами. При цьому терористи самі нічого не вирішують.

Також, наголошує Геращенко, бойовики вимагають віддати їм тих, хто здійснив важкі злочини не в зоні АТО, тобто, надають некоректну інформацію і вимагають неможливого. Більше того, вони вимагають амністії. З іншого боку, аби штучно збільшити кількість заручників, терористи хапають цивільних, що приїхали провідати когось на окуповані території і потім шантажують ними українську сторону, вимагаючи, натомість, передати тих, хто здійснив важкі злочини перед державою.

Related

Політика 4300617333845097497

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item