Олександр Усик успішно захистив чемпіонський титул


В Інглвуді, США, Олександр Усик вперше відстояв титул WBO у першій важкій вазі. В дев'ятому раунді він нокаутував претендента на його пояс Табісо Мчуну з Південно-Африканської Республіки.
Бій, як і очікувалось, склався непросто для українця. Африканець, попри те, що суттєво поступався в габаритах, в ручній швидкості анітрохи не відставав від свого іменитого суперника. Намагався кожну серію і комбінацію чемпіона зустрічати своїми ударами. Особливо правими прямими у голову.
Стартові чотири раунди пройшли у розвідці. Суперники особливо не ризикували. Усик діяв з дистанції, в основному джебами і лівими боковими. Претендент на титул, завдяки хорошим рефлексам і реакції, намагався працювати назустріч і перехоплювати атаки суперника. Декілька його лівих у голову потрапили у ціль.
З п'ятого раунду почала вимальовуватись перевага українця завдяки тому, що він підняв темп бою. В шостому раунді він відправив суперника в нокдаун. Далі тільки збільшував свою перевагу. Кульмінація настала у дев'ятому раунді. Саме в цій трихвилинці Олександр спершу своєю комбінацією ударів відправив африканця у нокдаун, а дещо згодом і в нокаут.


Відтак Усик здобув свою 11-ту перемогу на профі-ринзі, 10-ту нокаутом. Наступний бій, швидше за все, знову проведе у США, - у березні 2017 року в андеркарті бою Головкін – Джейкобс.

Related

Спорт 686729301062041311

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item