В зоні АТО буде українське телебачення



2017 року Україна завершить монтаж передавальних центрів на лінії розмежування з терористами. 
Це забезпечить український телесигнал на всій окупованій території Донбасу.
Про це повідомляє ZIK.
"У Криму й на Донбасі є різні ситуації. В Криму не можуть заблокувати український телесигнал, через банальний брак електроенергії, тому там простіше транслювати наші передачі. І в наступному році запрацюють проекти, які зможуть передавати телесигнал на Сімферополь. На території розмежування на Сході України, вже є одна вишка на горі Карачун, сигнал якої сягає аж до Горлівки. Ще дві вишки – біля Покровська і Бахмута – забезпечать телесигнал по всій лінії зіткнення", - каже заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко.
Також він зазначив, що від Криму, на окупованій території Донбасу вздовж лінії розмежування Росія зосередила потужні комплекси для блокування українського телесигналу.
На думку Біденка, основна мета цього проекту - це забезпечити сигнал на своїй території для того, щоб мешканці передавали рідним, друзям правду про те, що відбувається в Україні.
В одному з міст Донецької області вже встановлено обладнання для глушіння телесигналів з окупованої території (з найбільшої в регіоні телевежі в Донецьку). Всього на таке обладнання потрібно до 20 млн грн.

Related

Події в Україні 984419230065457964

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item